Storm 8 Zandvoort 2016

Ons eerste optreden (klik op ) vond plaats op 30 september 2016. We waren best gespannen en vonden het spannend. Gelukkig ging het heel goed, het publiek was erg enthousiast en danste erop los. Natuurlijk gingen er een paar dingen mis, maar we geven de schuld maar aan de zenuwen. Het smaakte naar meer optredens die werd dezelfde avond geboekt door Storm 8. Het geluid werd verzorgt door onze vrienden van Addicted to Sound.

Bussum 2017

TheWalkInBand verzorgende een privé optreden ter ere van een verjaardag. Kleine opstelling in de huiskamer, maar de sfeer was groots. Er werd gedanst en geklapt. Complimenten kregen wij van alle kanten. Erg leuk voor ons om in een kleine ruimte te spelen, het geluid hebben wij dit keer zelf verzorgt. We werden goed verzorgt, het eten was lekker, kortom er werd niet alleen aan de gasten gedacht maar ook ons de de huisband.

Storm 8 Zandvoort 2017

Dit jaar 2017, hebben wij drie keer mogen optreden in Storm 8. Het repertoire hebben we hier en daar aangepast, een paar nummers vervangen. Het optreden moet natuurlijk wel anders dan de vorige zijn. Het geluid dit keer weer door Addicted to Sound verzorgt. We hebben er ook een eenmalig gastoptreden tussen gevoegd door een bevriende band uit Heemstede. Storm 8 is voor ons eigenlijk een thuiswedstrijd geworden. Er zullen nog vele optredens volgen, daar zijn wij van overtuigd!

Video opnames

Storm 8 Juli 2017

Okt 2017

Storm 8 Okt 2017

Subsitude

Storm 8 Okt 2017

Itchycoo Park

Repetitie

Smoking Cigarettes

2e Landsmeerse Beatnacht

>

2e Landsmeerse Beatnacht
Lucy in the Sky